Monday, March 28, 2011

h.o.l.i.d.a.y - Take A Walk at BEIJING

ting t0ng~

yeaa yeaa melancong ke Beijing.. yeaaaa~.. 

NI HAO!!.. ( tertiber nak cakap mandrin )..  excited giler!!!.. hahaha.. trip ke sana hanya 5 hari jek 21hb - 25hb.. time itu dah habis dah musim sejuk dan bertukar ke musim bunga.. tapi masih sejuk lagik lah.. antara 0 - 11 darjah celsius.. sejuk giler kan.. hahaha.. tapi sebelum berangkat banyak gak nak kene BELI + PACKING + READY.. yelah takmo lah nanti ader masalah macam² kang.. huhuhu =)


banyak tak barang² harian aku??.. hehehe.. aku main angkut jek semua.. tapi yang penting Lotion + Lips Balm.. musim sejuk nie buat kulit kita kering.. jadik masa ini lah aku tertiber menjadi lelaki maskulin menjaga kulit.. kerana diri ku amat berharga.. huhuhu =P


penuh beg aku kan??.. 3 helai baju + 1 baju sejuk + 3 helai boxer + 1 jeans + 1 suar track (tuk tit0n) + 1 sejadah + 3 stokin.. itu jekk.. nampak jek penuh.. hehehe =)

aku kaya!!!.. hahaha.. kaya kat sana jek.. balik malaysia kayap balik.. aku covert RM1000 dapat 2000++ renminbi duit china.. kaya kan aku??.. =)   

weeee~

**bersambung ekk..


nota kaki : sekali sekala kuar dari malaysia pn besh gakk.. 

6 comments:

FYHA said...

mane souvenir haku!!

Fairuzzaki said...

hahahahaaa.... 1 2 3 larikkkkkk~ =P

FYHA said...

xnk ckp ngn ko 5 minit!!!

Fairuzzaki said...

hehehehe.. jap tunggu 5 minit dari sekarang.. =)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

sonok seh p beijing...

Fairuzzaki said...

A.F.A = ermm.. s0nok mula² jekk.. smpai saner k0nfem nak maki² jekk.. hehe =P