Sunday, February 19, 2012

t.e.a.t.e.r - Lawak Ker Der?

ting tong..

Heyy saudara saudari chekerboom chekerboom.. luorang minat sama BOBOI??.. JOZAN??.. OSBON??.. NABIL??.. atau HARITH ISKANDER??.. adoii pon..

Seyes rugi la kalau luorang semua minat tapi luorang tidak pergi menonton Lawak Ker Der? di Istana Budaya kan adoi pun kan... hishh²~ 

Pada malam sabtu bersamaan 11/2/2012.. wa membawa diri wa yang SINGLE N AVAILABLE pergi menonton show ini ditemani DIRI SENDIRI sahaja.. Harga tiket pon wa beli yang murah jek pon.. seat bahagian atas sekali.. tapi takper pon der.. murah² pon masih boleh gelak jugak kan??.. 
Kalau diikutkan ader cerita disebalik pembelian tiket ini.. cambiasa wa mengunakan pembelian secara online di website Ticket2you.. dan setelah membuat pembayaran.. tertiber website hangup pulak.. jenuh wa tunggu pembayaraan wa berjaya atau tidak.. duit dalam bank dah deduct dah pon.. abeslah.. tawakal jek laa kalu tak berjaya.. takde rezeki.. halal jek laa.. huhuhu.. pastu ada lagik satu masalah.. wa tersilap pilih tarikh la pulak.. wa nak nngok show Boboi, Jozan, Harith Iskander n Nabil.. tapi tarikh yang wa tersilap show Boboi, Osbon, Harith Iskander n Nabil.. adehhh demm.. KELAM betul wa.. tak dapat nak nngok show Johan.. huhu!!
Bersedeyla wa sehingga keesokan hari ader seorang cikaro call dari Ticket2you.. bagitahu wa yang payment tiket wa berjaya.. happy gak la hati wa.. tapi tarikh wa da salah.. jadik wa pun cer try mintak tukar tarikh kat cikaro itu.. mula-mula cikaro takmo bagi.. jadik wa mengunakan kuasa godaan wa.. akhirnya cikaro itu cair.. dia bagi jugak tukar tarikh.. dan nasib baik wa dapat seat yang sama macam wa pilih tarikh silap itu.. hehe.. yeahhh cool tak??.. hahahaha
 
Lawak memang cool giler!!

Jozan : Giler.. memang dorang serius lawak.. Johan paling terbaek!!.. 
Boboi : Datin Maimun hott!!!!.. hahaha..
Harith Iskandar : Sempoi.. lawak beshh!!..
Nabil : Bolela.. lagipon dier jadik host jekk.. hehehe..
Osbon : Entah.. maner wa tahu.. show dier tarikh lain.. hishh~

Sorry la der.. takde picca.. da duduk atas tu nak shoot camno lakk adoi pon.. wa xder lens zoom panjang-panjang pon kan adoi.. hehehe


weeee~


Nota Kaki : Kekadang rasa sunyi gak pergi sorang².. nak buat camner.. dah "forever alone" kowt.. huhu~

3 comments:

kush said...

hoi awat xajak.haha

eltamaz elmithaly said...


خدمات شركة ركن الامثل بالمنطقة الشرقيه 0502644550 وتقديم كافة الخدمات المنزلية

شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
شركة تسليك مجارى بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف


eltamaz elmithaly said...


شركة التميز المثالي للتنظيف 0551844053 وتنظيف المنازل والشقق والفلل والسجاد والموكيت
وتنظيف للخزانات والمسابح بالخبر وكذلك تنظيف المجالس والكنب بالخبروتقديم كافة الخدمات المنزلية بالخبر

شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تنظيف فلل بالخبر
شركة تنظيف شقق بالخبر
شركة تنظيف سجادوموكيت بالخبر
شركة تنظيف مجالس وكنب بالخبر
شركة تنظيف خزانات بالخبر
شركة تنظيف مسابح بالخبر
شركة تنظيف فلل بالحزام الاخضر
شركة تنظيف شقق بالحزام الاخضر
شركة المثالية للتنظيف بالخبر