Wednesday, December 7, 2011

h.o.l.i.d.a.y : Singapore - Sentosa Island - Marina Bay Sands - Clarke Quay

Gerek Seh!!!

Wazupp Der~.. Alhamdullilah selamat pulang dari TRIP BUJANG tuk pengakhir tahun 2011 nie.. takde la jauh sangat pun.. dekat jek.. sajer nak jalan-jalan sebelum menghadapi FINAL EXAM akan datang nie.. cambiasa la style aku kalu esok nak exam malam tu laa gigih nak buka buku kan.. so awal lagik kowt.. simpan jek la dulu buku-buku nie.. kita ENJOY dulu yow!!.. hahaa.. =)

Trip Bujang kali nie terdiri dari aku [sememangnyer aku masih Bujang] dan seorang member aku [pun Bujang gak].. kami berdua jek lebih baik.. trip selama 2 hari 1 malam sahaja.. 

cambiasa juga sebelum nak gi kene la study dulu wiki travel + buku-buku travel + blog kengkawan kan.. takde la mengagau kat sana nanti..

nie la jumlah DUIT yang aku bawak.. SD200 sajek..  sikit kann.. 
RM500 = SD204.9847..  mahal giler.. terbang duit aku.. demm~ 
 disebabkan ini TRIP BUDGET.. jadik kene la bawak BEKALAN der.. mahal kowt kat sana kan..
kami memilih perkhidmatan Bus jekk.. tiket berharga RM39.00 direct terus ke Beach Road Singapore.. 

weeee~

*bersambung la yer

nota kaki : saya suker holiday!!! =)

3 comments:

nisa said...

cepatlah update lagi...buh gambar hostel sekali...nak study spore nie...

Mr.Cool said...

hehhee.. jap ek kak.. xder ilham lagik nak tulis aper...=P

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. kalau nak baca my experience travel ke 46 buah negara, sila2 la singgah my blog (Aku Sebutir Pasir).. :)