Thursday, April 7, 2011

m.o.v.i.e.s - Cun n DiLarang Masuk

ting tong..

takde mo0d nak update entri holiday Beijing.. bukan k0rang baca pn.. buat penat jek.. MALAS!!.. 
[budget cam ader orang nak baca jek bl0g aku.. huhuhu]

aku lah seorang peminat filem melayu tegar!!.. chewah 
POYO jekk kan.. tapi belum lagi layan movie MERONG MAHAWANGSA.. entah aku takde perasaan nak nng0k pun.. sebab aku rasa macam RIAK² jek filem itu.. hahaha... movie ...DALAM BOTOL pn belum layan jugak.. budget nak neng0k tapi perasaan TAKUT menghantui diri aku sekiranya pergi nengok kat wayang :-
1. aku TAKUT ader gay² dalam wayang meng0rat aku kang... 
2. TAKUT awek kaunter tiket pandang aku semacam.. 
3. semua di atas..
jadi aku tunggu astro first jek laa yer.. buley d0wnload... =P

CUN

COMEL!! dorang sangat comel.. itu yang aku rasa BESH pasal filem ini.. semua comel.. kerbau (kembang) pn comel.. 
hehehe.. =)

COOL : 
- dari awal sampai habis citer aku gelak ajer.. hahahaha.. 
- korang memang happy family laa.. cun!!
- maya karin cun tapi aku lagik suker awek gebus rempit motor skuter tew.. terbaekk!!
- cantik gak view kampung Mata Ayer tew.. suka.. suka.. 

TAK COOL :
- banyak sangat cakap kuat² n jerit².. bingit telinger.. ishkk
- ending macam tak besh jekk... bo0oooo!!...
- datang KL jek pergi KLCC.. pergi Putra Jaya.. bosann!!..  pergi la tempat lain Der.. Chow Kitt ker... Low Yatt ker.. =P 

Di Larang Masuk

tengok jek poster aku BERSYUKUR sangat² sebab akhirnya filem melayu ada unsur DARAH².. itu yang terfikir dalam otak aku.. penyudah nyer... tipu tertipah!!!!..  

COOL : 
- suspen.. tahniah k0rang memang terer wat aku suspen.. aweks sebelah aku menjerit terkejut.. 
- dah lama tak layan movie thriller + slasher melayu.. slasher ker??.. 
- Tia nie cun gak kan... hehehe.. auch~
- filem gelap.. aku suker.. aku suker filem kegelapan.. syabas!! 

TAK COOL :
- mana darah².. mana bunuh².. mana bakar².. scene curi jantung Bad pn tak besh.. demm aku tertipu..
 k0rang jahat!!.. =(
- ada scene Tia nak korek kubur Salwa tertiber sebelah ader cangkul.. tau² jek Tia perlukan cangkul.. watdafish!!...  
- doktor bedah itu tak SAIKO LANGSUNG laa.. seyes.. tak SAIKO... boooooo!!!


weeeee~

nota kaki : masih menantikan filem melayu yang ada darah².. thriller + slasher + horror!! =)

  

2 comments:

nabiha hamzah said...

thriller + slasher + horror?
myb try tgok crita BUNOHAN t.. ;)

http://www.bunohan.com/

Fairuzzaki said...

tengs..
bunohan da masuk list "wajib teng0k".. =)

nex wek scream 4.. thriller + slasher + horror jugakk.. xpi h0llywood muvie.. =)